Szolgáltatásaink

  • egyénre szabott színtanácsadás
  • stílustanácsadás gardróbrendezéssel
  • átváltoztató megszépítő stúdiófotózás

Színtanácsadás

A színtanácsadás segítségével megismerheted, hogy milyen évszaktípusba tartozol, mik azok a színek, amelyek legelőnyösebbek számodra. Közel 100 db színes kendő segítségével megfigyelhető, hogy az adott színből mely évszak árnyalatai előnyösek és melyek nem.

Látványos különbség figyelhető meg a jó és a rossz színek viselésekor. Ugyanis a meleg színtípusok bőre beszürkül a hideg színektől, a hideg színtípusoké pedig besárgul a meleg színektől.

  • Ha megfelelő árnyalatot teszünk az arcunk közelébe, arcunk frissnek, üdének hat, fiatalosnak látszunk, tekintetünk szinte ragyog, ajkunk természetes pirosas színt kap. Akár smink nélkül is viselhetjük a megfelelő színeket.
  • Ha az adott színárnyalat nem megfelelő, arcunk besárgul, elsápad, fáradtnak, betegesnek, idősebbnek látszunk.

(Megnézzük, hogy mik a legjobb ékszer színeid (arany v. ezüst) próbálhatsz parókákat és kitérünk a sminkszínekre is).

Ha megállapítottuk, melyik színtípusba tartozunk, az meghatározza ruháink, kiegészítőink, a sminkünk, a hajszínünk színvilágát is.

  • Ha van kedved, a tanácsadásra hozd magaddal a sminkjeid és néhány ruhát, olyat, amit nagyon szeretsz és olyat is, amit kevésbé vagy egyáltalán nem hordasz.

            A színtanácsadást letisztított, sminkmentes arcon végezzük!

            Kb. 1,5, 2 órát vesz igénybe.

Ajándék: színkártya a legjobb színeidről illetve a tanácsadáson elhangzottakról írásos anyagot is adok, e-mailben.

A színtanácsadás ára: 13.000 Ft

Stílustanácsadás gardróbrendezéssel

A gardróbrendezésnél megnézzük milyen testalkat vagy, mik azok a fazonok és színek, amik a legelőnyösebbek számodra és mik azok, amik kevésbé és miért, megbeszéljük, hogy mit mivel viselj és még a kiegészítőidre is kitérünk…

A gardróbfrissítés: kb. 3-4-óra

A tanácsadáson elhangzottakról személyre szabott anyagot is adok testalkat típusodról, e-mailben.

A gardróbrendezés ára: 15.000 Ft

Kapszulakollekció készítés

A kapszulakollekció tervezés kb. olyan 5-7 darabos nagyon jól variálható, időtálló (és nem megy ki a divatból) alapdarabokból áll. Más-más kiegészítőkkel akár teljesen eltérő alkalmakon is viselhetőek. Természetesen az alkatodat és a legjobb színeidet figyelembe véve készítem el a kombinálható mini kollekciót.

Az ár a mennyiségtől az anyagtól és a fazontól függ.

Átváltoztató megszépítő csomagunk

Bármelyik tanácsadás mellé vagy önmagában is választható, átváltoztató stúdiófotózásunk, sminkessel, fodrásszal, divattervező-stylisttal.

Amennyiben a fotózást megelőzően részt veszel, szín vagy stílustanácsadáson a fotózás során a színtípusodnak megfelelően kapsz sminket és frizurát valamint az alkatodhoz legjobban illő Sylvan ruhában pózolhatsz.

Választható kiegészítő szolgáltatásunk:

Bevásárló körút

Vásárlási tanácsadás (smink, ékszer, cipő, táska, stb..): 5000 Ft/ 2 óra

vagy

3.000 Ft / óra

Hétvégén: 4.500 Ft / óra